Yoga & Creativity Retreat

Voineasa, Valcea

Simte. Traieste. Fii prezent: acum & aici.
Yoga & Creativity Retreat. Adults & Kids.

Va invitam la 3 zile de relaxare in natura!

Urmand indemnul: "Calm the mind, slow down the breath, relax your body", vom apela la asane, meditatie si creatie pentru a ne conecta cu noi insine: la viata interioara si la potentialul ei creator.
Ne vom dezvolta capacitatea de a fi mindful.
Vom incepe prin deprinderea unor tehnici prin care sa trecem de la “a face” la “a fi”. Vom abandona voluntar o functie automata in care ne "gandim" viata si vom trece la o alta in care o traim cu adevarat, AICI & ACUM.
Sub indrumarea Oanei Stefanescu.

Mindful Yoga for Kids - cu Michelle Dumitru
O practica distractiva, calda si primitoare pentru toti copiii.
Copiii vor invata sa se cunoasca mai bine si sa-si dezvolte abilitati importante precum:
• Cresterea rezistentei la efort, care este extrem de valorosa si importanta pentru o formare fizica, psihica si mentala armonioasa
• Cresterea puterii de concentrare
• Dezvoltarea capacitatilor motrice (flexibilitate, echilibru, forta, coordonare)
• Stimularea tuturor simturilor
• Constientizarea si controlul propriului corp
• Dezvoltarea creativitatii si spontaneitatii
• Cresterea stimei de sine
• Optimizarea exprimarii emotionale
• Reducerea anxietatilor si descarcarea tensiunilor
• Exprimarea libera, creativa

 

Oana Stefanescu - Kinetoterapeut, yogaterapeut, instructor yoga si de meditatie, stabilita in Franta. In urma numeroaselor calatorii de formare in India (Diploma post-universitara de yogaterapie, Instructor yoga, medicina tibetana), Thailanda (medicina si masaj thai), Franta (Kinetoterapie, Diploma universitara de meditatie si relatie terapeutica), Belgia ( Scoala prezentei terapeutice), Oana a creat conceptul de yogaterapie integrativa. Yogaterapia integrativa este o metoda  cu scop preventiv si terapeutic,   care propune o abordare holistica a persoanei, cu exercitii ce vizeaza sfera fizica, energetica, emotionala,  mentala si spirituala, promovand totodata sanatatea globala a individului. Obiectivul principal il reprezinta activarea, stimularea si mentinerea proceselor interne de auto-vindecare, prin crearea unui echilibru la diferite niveluri ale fiintei umane.

Michelle Dumitru este instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India(300H), instructor de yoga pentru copii, adolescenti, copii cu diferite dizabilitati si familie-certificat de catre Yoga Alliance USA(95 H RCYT), psiholog, pasionata de Yoga, Ayurveda, Dezvoltare Personala si Aromaterapie.
Este fondatoarea conceputului MikaZen “Yoga pentru tine si familia ta” si a festivalului Spring Yoga Festival.
Licentiata in psihologie, a decis sa petreca timp de 6 ani alaturi copii, atat ca si educator, cat si ca pedagog-voluntar la diferite institutii non-guvernamentale.
« Misiunea mea este sa fac yoga accesibila tuturor, prin dezvoltarea capacitatii de a intelege, constientiza si percepe corpul, emotiile si atitudinile, prin metoda ce imbina yoga traditionala cu viata cotidiana actuala. »

Pret:

Adulti: 665 lei / adult in camera dubla

Pretul include: pensiune completa, cazare 2 nopti  la Pensiunea Terra Nova (Voineasa) si tot programul

Pretul NU include transportul.

Copiii sub 12 ani: 225 lei / copil

Copiii peste 12 ani: 275 lei / copil

Pretul include: pensiune completa, cazare 2 nopti si tot programul

Formular comanda

TOP
Languages »