Wellness Cuisine - editia de toamna @ Studioculinar

Bucuresti

Wellness cuisine promoveaza mancarea naturala, sanatoasa si dietetica, meniurile exemplificand echilibrul, moderatia si varietatea. Ingredientele sunt proaspete si naturale si au un continut ridicat de vitamine, minerale si diversi nutrienti. La prepararea mancarurilor se folosesc metode de gatit ce intensifica proprietatile ingredientelor. Acestea pot fi gatite si acasa, motiv pentru care va propunem sa invatati sa preparati retete simple & potrivite fiecarui sezon!

Wellness Cuisine @ Studioculinar

Vom incepe workshopul de wellness cuisine cu o scurta introducere: “Sanatatea toamna”- unde vom discuta despre cum sa profitam cat mai bine de acest anotimp din punctul de vedere al dietei, al stilului de viata si al echilibrului psihosomatic si spiritual. Va fi un bun prilej sa ne cunoastem si sa aflati despre profilul dumneavoastra constitutional- conform Medicinii traditionale chineze si care este cea mai potrivita dieta pentru dumneavoastra si cel mai potrivit stil de viata in aceasta toamna si - in general.

Discutia va fi purtata cu Dr. Cristina Hanganu – cu dubla specializare in nutritie si hematologie, si specialist in medicina traditionala chineza.

Alaturi de de Chef Petrisor Tanase ,trainer of trainers la nivel European în domeniul gastronomiei, preşedintele Asociaţiei Nationale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, filiala Bucureşti, membru al Asociaţiei Marilor Şefi Bucătari ai lumi Euro Toques International, vom invata sa gatim:

-salata de orez cu pere si dressing de gutuie
-curcan cu struguri
-tarta cu crema de castane si mere

Wellness cuisine - editia de toamna

Pret 350 lei de persoana

Formular comanda

TOP
Languages »