Transylvania Hiking the “OM” Peak & Yoga Retreat

 

6 zile de activități in natura în Transilvania

Pentru cei care sunt pasionati de activitati in natura, aceast program este o retragere plina de ele si o anumita relaxare de care veti avea cu adevarat nevoie. Puteți să le vedeți în fotografiile noastre, dar locatia noastră are vedere la Munții Piatra Craiului, o zonă montană în Carpații Meridionali.

În limba română "Piatra Craiului" înseamnă "Piatra Printului". Munții Piatra Craiului formează o creastă îngustă și asemănătoare cu vârful, care are o lungime de aproximativ 25 km (16 mi). Cea mai mare înălțime din masiv este "Vârful La Om" la 2,238 metri (7,343 ft), vârful "OM".

Prin urmare, vom încerca să atingem vârful "OM" în 1 zi. Aceasta este o urcare provocatoare și plină de satisfacții, făcută într-un ritm constant, cu un ghid montan experimentat. Pe drumul vostru, puteți să admirati niște faune sălbatice și vederi incredibile!

Acești munți sunt, de asemenea, destul de faimoși, după cum ați văzut si în filmul "Cold Mountain", care a fost filmat nu prea departe de noi. Dacă este suficient de bun pentru Nicole Kidman, este suficient si pentru noi.

 

Inclus:

  • 1 x plimbare zilnică insotita de un ghid pe vârful vârfului "OM", peste 2238m deasupra nivelului mării, cu gustări și prânz la pachet
  • Vizitarea Castelului Bran & Rezervația de Urși
  • De două ori pe zi sesiuni de yoga blande pentru a ne încălzi dimineața și întinde seara. Stiluri Vinyasa & Yin Yoga, toate clasele potrivite pentru începători și intermediari
  • 3 mese zilnice sănătoase pe bază de plante toate produsele ecologice și locale, echilibrate din punct de vedere nutrițional, variate & delicioase!

Noi asiguram toate bauturile, sucuri si smoothie-uri presate la rece, apa filtrata si ceaiuri organice detoxifiante
5 nopți cazare în camere tip boutique cu băi proprii și vederi minunate la munte
Introducere în filozofia yoga și practica prin ateliere dedicate
Bucurați-vă de drumeții, plimbări naturale și forestiere, lectură și relaxare în spațiile noastre comune
Activități de grup, cinema și bibliotecă, arte și meserii creative
Cadă cu hidromasaj nelimitat și saună, tradițională și infraroșu
Opțional Terapie cu Masaj Spa și Baie de Sărat cu Herbal Rituals
Pick up & Drop Off la și din orașul Brașov

Ce să împachetezi : Bicicleta de drumetie, pantofi de drumetie si bastoane de drumetie (daca le aveti), îmbracaminte impermeabila, sticlă de apă și rucsac mic.

Tarifele sunt per persoană all inclusive, conform pachetului locatiei. Este valabil suplimentul pentru o a doua persoană în cazul în care se împarte aceeași cameră dublă. Este necesar un depozit de 30% pentru rezervarea locului, restul poate fi achitat la sosire. Depozitul nu se returneaza dar se poate transfera catre alt program.

698 €/pers camera twin - impartita cu alt participant; 1098 €/pers camera dubla privata
1069 €/pers camera twin - impartita cu alt participant (7 nopti); 1681 €/pers camera dubla privata (7 nopti)

November 1-6 2019
April 10-15 2020
May 1-6 2020
May 8-13 2020
May 21-28 2020
June 5-12 2020
July 4-11 2020
July 25- August 1 2020
August 21-26 2020
September 5-12 2020
September 26-October 3 2020
November 6-11 2020

Formular comanda

TOP
Languages »