Despre noi

  +0 745 411 111 Contacteaza-ne acum pentru o vacanta wellness personalizata!  

Travelle:

Din 2015 oferim calatorii si experiente personalizate.

In 2018, prin asocierea cu despreSpa.ro ne-am specializat in turism si evenimente wellness. Suntem un Tour Operator “Hub” al ofertelor de turism wellness din Romania, dar si din strainatate. Nu ne limitam doar la a vinde vacante si evenimente wellness, ci ne asiguram clinetul ca va trai o experienta wellness din prima clipa.

despreSpa.ro:

Din 2009 comunicam despre spa & wellness dintr-o perspectiva de 360 de grade. Suntem Ambasadorul Global Wellness Day in Romania, dar si a Global Mentorship Program destinat comunitatii SPA Business. Membru fondator al Asociatiei SPA Romania, Partenerul media a European SPA Association in Romania, Membru al Eastern European Initiative si Wellness Tourism Initiative by Global Wellness Institute, si organizator al SPA Business Networking Event (eveniment anual, incepand din 2014).

Overview

In vacantele si evenimentele noastre participa oameni aflati intr-o calatorie de (re)descoperire a sinelui, cupluri, familii cu copii, seniori sau echipe din diverse firme si corporatii. In functie de caracteristicile solicitarii, se construieste un program personalizat din toate punctele de vedere.

Mission

Oferim un charge-up all-inclusive, pentru minte, trup, suflet. In programele turistice Travelle deprinzi trucuri practice de wellness pe care sa le aplici ulterior, in fiecare zi, cu toate ca stilul tau de viata este destul de agitat, iar agenda aproape in permanenta plina.

Why us

Iti oferim o experienta wellness. Inca de la primul contact cu noi si pana la intoarcerea din vacanta / teambuilding / eveniment.

Echipa Travelle – wellness escapes si despreSpa.ro

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

După o carieră de 10 ani în domeniul bancar, am decis să mă dedice recăderii și conceptului spa, pe care l-am descoperit întâmplător. Din acel moment am studiat neîncetat această zonă și am găsit fațete extraordinare. În 2010 am fondat portalul despreSpa.ro pentru a răspândi ideea că spa-ul nu înseamnă departe nici un tratament, ci este o modalitate foarte eficientă de a preveni bolile și de a rămâne echilibrat. Comunică zilnic aceste valori cititorilor despreSpa.ro, angajaților competenți și companiilor care operează programe de bunăstare. .

Pentru specialiști de piață spa din România, am fondat în 2014 întâlnirea anuală Networing SPA Business Event și am fondat împreună cu alți profesioniști Asociația SPA România pentru reglementarea legislației.

În 2018 am devenit membru al Inițiativei Turismului Wellness, care, împreună cu călătoriile de afaceri - Wellness Escapes, ajutăm poziționarea și destinația wellness pe harta României și de asemenea, pentru a oferi clienților noștri cele mai autentice experiențe.

Daniel Ciuca, fondator Travelle

„Călătoria înseamnă pentru mine plăcerea încununată de a călători, plăcerea de a transmite altele experiențele și sfaturile mele. Călătoria are plăcerea de a comunica, relaționează și, în sfârșit, satisfacția de a vedea alții multumimti de alegere și cu sprijinul nostru

Și vorbim despre călătorii, oameni și locuri noi, experiențe diferite, călătorie este axat pe personalizarea soluțiilor de călătorie și confort. Ne așteptăm să consultăm într-o nouă călătorie! »

Daniel este absolvent al Facultății de Economie, specializarea Management. După experiență în turism, timp în care a petrecut câțiva ani în agenție călătorii și turism în țară și în străinătate, pentru a obține brevete de turism și, ulterior, licență în turism pentru a stabili călătorii.

Iulia Dinca, consultant corporate wellness:

Inca din anul 2013, de cand am absolvit cursul de instructor de fitness & aerobic, m-am simtit foarte atrasa de ideea de a profesa in acest domeniu pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii, imi place sa ii motivez sa aiba grija de sanatatea lor si imi place sa vad rezultate pozitive in urma sfaturilor pe care le daruiesc. Acum sunt implicata in diverse proiecte de wellness si wellbeing pentru segmentul de business din Romania: gama de workshop-uri wellness echilibrium, teambuilding-uri wellness, evenimentul international Global Wellness Day, articole wellbeing corporate pentru editia online a revistei, trainer despreSpa.ro pentru workshop-uri wellness si crearea primului program integrat de wellbeing din tara.​

Ema

Dintotdeauna am fost pasionată de multiculturalitate și mi-am dorit să știu ce se petrece în afara României, așa ca mi-am orientat studiile superioare în această direcție. În anul 2017 am absolvit ciclul de licență al Facultății de Business și Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din București și ulterior am urmat un masterat de turism.
În urmă cu 3 ani, m-am hotărât să-mi schimb obiceiurile alimentare și, în același timp, am devenit foarte curioasă de tot ce ține de starea de bine și trăit în armonie cu sine. Pentru mine, Travelle și despreSpa.ro îmbină perfect pasiunea pentru turism cu cea pentru wellness.
De asemenea, îmi place să interacționez cu oamenii și îmi doresc să aduc plusvaloare în viața lor prin găsirea mix-ului perfect de experiențe care să le facă vacanța perfectă.

TOP
Languages »