Sejur SPA @ Tisa SPA Resort

Baile Olanesti, Valcea

Cu vedere spre muntii si padurile ce adapostesc izvoarele termale atat de benefice pentru sanatate, celebre inca de pe vremea regilor Romaniei, TISA Spa Resort - un spa inspirat din natura si traditii romanesti, este o oaza de relaxare ce se adreseaza intregii familii.

Romanian Ritual 120 min - 44 euro/persoana           

Ritual anti-ageing inspirat din cultura romaneasca a frumusetii ce include exfoliere, impachetare cu namol sapropelic Pell Amar, minifacial Gerovital, masaj aromaremediu. Acest ritual ofera toate beneficiile pe care ti le aduce un tratament  piele stralucitoare corp revitalizat si relaxare profunda.

Armonia - masaj purificator cu bitter suedez 50 min, 23 euro/persoana

Masajul tonic, purificator cu unt de shea şi tinctură suedeză este un tratament anti-îmbătrânire, hrănitor şi protector ADN. Are efect antiinflamator, analgezic şi regenerator. La acest tratament adăugam și un masaj pentru spate, gat și umeri.

Healing Experience - (facial Esenţa, masaj terapeutic, masaj al scalpului) - 90 min - 34 euro/persoana

O experienţă extrem de relaxantă şi revitalizantă, care include un facial esenţial purificator, un masaj pentru eliminarea stresului şi un masaj al scalpului, pe care îl veți aprecia cu siguranță.

Dansul Contrastelor - 100 min - 40 euro/persoană

O experienţă care include masaj cu pietre calde urmat de un masaj tonic cu gheaţă - 75’.

Stimulează metabolismul şi îmbunătăţeşte circulaţia.

Ritualul se încheie cu un masaj reflexogen, masaj relaxant al tălpilor și al gambelor - 25’

Cazare – pret incepand de la 62 euro / camera dubla*

*Pretul variaza in functie de perioada aleasa si nu include terapii spa

Cazare - camera dubla standard sunt dotate cu TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, baie cu cadă sau cabină de duş. Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate.

Formular comanda

TOP
Languages »