Sejur "Pastreaza traditia frumusetii naturale" - prin ritualuri romanesti

Forest SPA Retreat, Valcea

Păstrează tradiția frumuseții naturale!

Petrece timp de calitate pe plaiuri boeme, mai aproape de natură și găsește o armonie perfectă cu tine însuți! O adevărată experiență pentru minte, trup și suflet! Pentru că promovăm conceptul de frumusețe naturală, am creat două pachete speciale ce combină alimentația sănătoasă, un tratament facial și un tratamet corporal cu specific românesc, energia pozitivă și răsfăț Spa!

Vinotherapy Experience - 50 de minute

Fiind un ritual inspirat de tradiția românească, Vinotherapy Experience este un tratament ce poate fi considerat un adevărat elixir al frumuseții. Peelingul corporal cu extract de struguri, alge și săruri marine combină acțiunea de exfoliere a sărurilor cu proprietățile algelor și a extractului de struguri. Folosit împreună cu uleiul din sâmburi de strugure, acest tratament contribuie la hidratarea pielii, redă elasticitatea acesteia, detoxifică și previne îmbătrânirea acesteia.

Honey Delight - 50 de minute

Un tratament facial complex inspirat din tradiția românească și conceput pe bază de produse organice, ce include demachiere, exfoliere, masaj facial, aplicarea unei măști pe bază de miere și aplicarea unei creme hidratante.  Fiind un adevărat cocktail de vitamine și proteine, mierea are rolul de a favoriza procesul de hrănire a pielii, calmează tenul sensibil, elimină ridurile superficiale și redă luminozitatea naturală a pielii. Oferă-i tenului tău toată hidratarea și răsfățul de care acesta are nevoie!

Pachetul 1 noapte de cazare/ 2 nopți de cazare

(900 lei – 2 persoane – 1 noapte de cazare)

(1350 lei – 2 persoane – 2 nopți de cazare)

  • 1 noapte de cazare cu pensiune completă/ 2 nopți de cazare cu pensiune completă
  • 2 zile acces spa/ 3 zile acces spa
  • 1 tratament facial Honey Delight (tratament facial cu specific românesc,pe baza de miere)
  • 1 tratament corporal Vinotherapy Experience (un ritual conceput din produse pe bază de vin)

Disponibil si sub forma de Gift Voucher, pentru un cadou-experienta de neuitat!

Pentru comanda: contact@travelle.ro / 0720.111.414 / 0745.411.111

Formular comanda

TOP
Languages »