Sejur Spa "Poiana cu Soare"

Teleferic Grand Hotel 4*, Poiana Brasov

 

Pachetul  "Poiana cu Soare" @ Teleferic Grand Hotel 4*, Poiana Brasov cuprinde: Ritualul Carpathian Sprint pentru 2 persoane, Ritualul Poiana cu Soare pentru 2 persoane & 2 nopti de cazare in camera dubla si mic dejun):

Ritualul Poiana cu Soare                                                                               

Conectati- va cu natura!

Masaj aromatic, adaptat nevoilor dumneavoastra. Pernute calde cu flori de fan se aplica in timpul masajului pe diferite zone ale corpului. Tehnicile de masaj detensioneaza musculatura iar uleiurile esentiale actioneaza subtil dar eficient si in profunzime. Cufundati- va in visare in miros de fân, afin, margarete, clopotei sau menta.

Florile de fân au în ele puterea divină de a vindeca si sunt un dar de la Dumnezeu care ne invata ca lumea a fost candva rupta din Rai. Aromele deschid sufletul, predispun la liniste, reflectie si meditatie!

Ritualul Poiana cu Soare are o durata de 55 de minute  pretul fiind 163 de lei.

 

Ritualul Carpathian Sprint

Exfoliere cu Sare de Bazna urmata de Baie de vapori si Masaj energetic

Sarea de Bazna este un produs natural extras de la mare adancime si de-a dreptul miraculos. Cristalele albe rezulta dupa evaporarea apelor bogate in minerale din statiunea cu acelasi nume si au o istorie de legenda.

Ritualul Carpathian Sprint are o durata de 120 minute,  pretul fiind 290 de lei.

 

 

 

Pe la 1600, intr-o toamna, dupa caderea primelor brume, cativa ciobani isi pasteau turmele la marginea unei paduri. Vrand sa se incalzeasca, au facut un foc in apropierea unei balti sarate, si nu mica le-a fost mirarea cand de la focul lor s-a aprins si apa din balti, care s-a acoperit pe neasteptate cu limbi de foc albatrui. Vestea despre Focurile vii de la Bazna s-a raspandit imediat, insa, abia la inceputul secolului XIX  medici si chimisti din Viena au venit pentru a studia efectele sarii, ale apelor si climatului zonei.

Noi am ales Sarea de Bazna pentru exfolierea si mineralizarea pielii corpului, inaintea unei bai de vapori. De ce sa va exfoliati corpul? Pentru felul in care o sa va simtiti dupa! Procedeul de masare a corpului cu cristale de sare si uleiuri esentiale e atat de stimulant incat va veti simti ca dupa o activitate fitness.

 

Imbunatateste circulatia nu doar la nivelul pielii, ci in intregul corp, iar creierul primeste mai mult oxigen. Beneficiile sunt infinite, iar caldura vaporilor intensifica efectele. Sarea fortifica organismul, sistemul osos, imbunatateste elasticitatea si fermitatea ligamentelor, muschilor si articulatiilor.

La iesirea din camera de vapori, un masaj lung si revigorant, cu ulei cald, e cea mai buna alegere. Uleiul esential de Brad balsamic, cu un parfum reconfortant, ce evoca mirosul sevei de brad, e pozitivant si tonifiant. Are efecte pozitive asupra cailor respiratorii si amelioreaza problemele osteo-articulare. Ritualul este ideal pentru sportivi, dansatori profesionisti, balerini si pentru oricine are nevoie de un boost de energie.

Pret Pachet (Ritualul Carpathian Sprint pentru 2 persoane, Ritualul Poiana cu Soare pentru 2 persoane & 2 nopti de cazare in camera dubla si mic dejun):

  • 465 EUR (in perioada 1 martie - 20 decembrie)
  • 526 EUR (in perioada 21 decembrie - 28 februarie)

Formular comanda

TOP
Languages »