Sejur Spa "It's all about wine" in Romania

Hotel Iaki, Mamaia

 

It`s All About Wine

Vinoterapia este considerată de specialiștii in frumusețe una dintre cele mai eficiente metode pentru păstrarea tinereţii pielii şi încetinirea procesului de îmbătrânire.

Vinoterapia se adresează tuturor persoanelor care vor să își mențină tinerețea și sanatatea organismului. Efectele imediate ale terapiei cu vin sunt date de combinația sâmburilor și a sucului de struguri cu alge, vitamine, carbohidrați și aligoelemente: iod, magneziu, fier, zinc, seleniu.

‘’Cine face baie-n vin imbătrânește mai puțin’’

 

Datorită substanței din samburele de struguri, polifenol, terapia prin vin constituie o adevarată barieră impotriva radicalilor liberi și a ridurilor, protejează fibrele de elastină și de collagen, intărește vasele de sânge și mărește nivelul intracelular. Sucul de struguri are rolul de a elimina toxinele și apa din țesuturi și de a diminua țesutul adipos.

 

Iaki Spa a combinat eficiența strugurilor cu beneficiile extraordinare ale terapiei japoneze Iyashi Dome intr-un singur pachet, "It`s All About Wine" sau cum să intâmpinam sezonul rece cu o cură anti-aging.

Ritualul contine:

1 sedință de Iyashi Dome, pentru redescoperirea tinereții si catifelării pielii;

1 baie cu vinoterapie, prin conținutul de polifenoli de struguri și alge are acțiune antiage, calmează și hidratează pielea și, in plus, baia cu săruri relaxează fizic si emoțional;

1 impachetare cu extract de struguri pentru potențarea efectului antiimbătrânire, dar și pentru eliminarea retenției de lichide.

Durata: 110 minute

 

 

Pret pachet cazare cu mic dejun, acces spa & ritual Spa cu vinoterapie:

01.09 - 30.09.2019
Tarif pachet camera sg/ 1 noapte 870 lei
Tarif pachet camera dubla/1 noapte 1180 lei
Tarif pachet camera sg/2 nopti 1225 lei
Tarif pachet camera dubla/2 nopti 1580 lei
 
01.10 - 01.04.2019
Tarif pachet camera sg/ 1 noapte 770 lei
Tarif pachet camera dubla/1 noapte 1080 lei
Tarif pachet camera sg/2 nopti 1020 lei
Tarif pachet camera dubla/2 nopti 1380 lei

Formular comanda

TOP
Languages »