Sejur Spa in Romania - Hammam Touch @ Imperia SPA Marina Regia

Mamaia, Constanta

Seaside Retreat – Imperia Spa Hamam Touch 75 minute.

O calatorie fascinanta pentru corp, minte şi suflet ...

 

 

 

 

Va asteptam pe malul Marii Negre in Dobrogea, un tinut de poveste, incarcat de istorie si pastrator de traditii multietnice, unde veti putea calatori in atmosfera captivanta a Hamamului bucurandu-va de bogatia ingredientelor locale naturale.
Pe masa calda de marmura din Hamam veti experimenta o exfoliere detoxifianta cu germeni de grau, zahar brun si apa de rozmarin.

 

Punctul de legatura intre etapele ritualului – baia de aburi – completeaza aceasta calatorie fascinanta contribuind la purificarea intregului organism.
Impachetarea vitaminizanta si mineralizanta cu pulbere din seminte de struguri din podgoriile locale, reprezinta urmatorul popas in experienta dumneavoastra, completata de un masaj cu scoici al talpilor unde veti cunoaste starea de relaxare fizica, deconectare mentala si liniste interioara.
Relaxarea totala o veti atinge savurand un ceai organic intr-o oaza de liniste, in piscina inspirata de stilul Romei Antice.

 

Seaside Retreat – Imperia Spa Hamam Touch – Pachet 2 nopti de la 130 de euro de persoana (pretul poate varia in functie de perioada anului).

Pachetul include 1 loc in camera dubla, 1 Seaside Retreat – Imperia Spa Hamam Touch 75 min, mic dejun, TVA si taxa hoteliera, internet si acces nelimitat la Aqua Area (piscina interioara, saune si sala de fitness).

Pentru intrebari & rezervari: contact@travelle.ro 

Formular comanda

TOP
Languages »