Sejur Spa "Secretul frumusetii Orientale" in Romania

@ Hotel Vega, Mamaia

 

 

Cetatea Tomis, Constanta de astazi, si-a primit denumirea in secolul al VI-lea inainte de Hristos, de la colonistii greci sositi din Milet, care au pus bazele unui important Emporio, o factorie comerciala.

Avand in vedere ca orasul antic Tomis, inainte de toate este un oras port, acesta a fost ocupat de-a lungul timpului de civilizatii ce si-au lasat amprenta atat pe plan social, cat si cultural.

Navigatorii si negustorii greci aduceau aici produse din toate colturile lumii, cum ar fi mirodenii, uleiuri, papirusuri, vinuri, panzeturi fine, flori exotice etc.

 

 

 

 

Primul ritual pe care il propunem oaspetilor nostri, Atingerea delicata a petalelor de trandafir, este inspirat tocmai din istoria si cultura orasului antic Tomis, ingredientele principale fiind mierea si trandafirul.

Acest ritual corporal debuteaza cu pregatirea pielii in baia de aburi moderna, sudatorium-ul din antichitate. Masca si masajul pe baza de miere si petale de trandafir vor invalui trupul intr-o mireasma imbietoare, oferindu-i hidratare si stralucire naturala.  Atingerea delicata a petalelor de trandafir este o terapie ce reuseste sa imbine placerea simturilor cu beneficiile reale ale ingredientelor.

 

 

 

Din anul 1419 pana in anul 1878, zona Dobrogei a fost sub ocupatia Imperiului Otoman, iar dupa cruciada din 1444, s-a facut o colonizare masiva cu turci si tatari. In acest fel s-a creat un mix cultural, care a venit cu o infuzie de traditii orientale.

Avand ca punct de plecare influenta comunitatii turco-tatare, am conceput ritualul Secretul frumusetii Orientale. Hammam-ul sau baia turceasca impreuna cu sarea marina si uleiul esential de migdale dulci sunt combinatia perfecta pentru curatarea in profunzime a pielii. Impachetarea cu argila si lapte de corp urmata de masajul de relaxare cu ulei cald ofera corpului hidratarea, hranirea si stralucirea naturala de care acesta are nevoie. Aceasta terapie complexa ofera oaspetilor nostrii beneficii, atat fizice, cat si la nivel spiritual, restabilind echilibrul intre minte, trup si suflet.

Pret pachet:

Cazare in camera dubla standard cu balcon, in regim double, si cu mic dejun:  1104 RON/ 2 nopti
Pachetul este disponibil in perioada: octombrie 2019 - 17 aprilie 2020*

*exceptand urmatoarele date:

-   20 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020
-   1 - 28 februarie 2020
-   1 – 8 martie 2020

Servicii SPA incluse (1 ritual / persoana):
1 x Ritual Atingerea delicata a petalelor de trandafir (100 min)/ persoana
(Acces hammam + masca pentru corp cu miere, ghimbir si petale de trandafiri, masaj al intregului corp/ persoana)
1 x Ritual Secretul frumusetii Orientale (100 min)
(Acces Hammam + impachetare cu argila, lapte de corp si unt de shea + masaj 20 min/ persoana)

Formular comanda

Sejur Spa in Romania @ Hotel Vega, Mamaia

TOP
Languages »