Pictura pe Dunare la Topalu

Incepem evenimentul vizitand unicul Muzeu de artă din mediul rural din ţara noastră – muzeu care are 228 de opere de pictură, sculptură şi grafică ale unor artişti celebri, printre care pictorii Nicolae Grigorescu, Ştefan Luchian, Mircea Demetrescu, Octav Băncilă, Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Nicolae Tonitza, Camil Ressu, Corneliu Baba.

Urmeaza o plimbare pe Dunare admirand natura salbatica, un picnic cu preparate specifice zonei, un curs de pictura cu Justinian Scarlatescu si un atelier de antreprenoriat pentru copii marca Clever Children Universitate din programul de vara al cursului "MBA-ul copiilor Clever". Vom incheia ziua cu o degustare a vinurilor “Strabun” la Crama Darie din Topalu, savurand fiecare inghititura pe terasa cramei, de unde vom avea o noua priveliste superba asupra Dunarii.

Pretul nu include transportul. La alegere, transporul se va putea face cu masina personala sau inchiriere microbuz / autobuz in functie de numarul doritorilor.

Confirmari pana la data de 10.08.2018.

Pret: 260 lei / persoana
Pretul include : doua ore de pictura cu Justinian Scărlătescu, plimbare cu barca, degustare vinuri la Crama Darie, vizitarea muzeului Dinu si Sevasta Vintila, pranz.
Pret: 150 lei / copil insotit de cel putin un adult
Pretul include : doua ore de pictura cu Justinian Scărlătescu, plimbare cu barca, vizitarea muzeului Dinu si Sevasta Vintila, pranz.

Formular comanda

TOP
Languages »