Circuit SPA în Transilvania - 6 nopți

Circuit SPA în Transilvania - 6 nopți

București - Brașov - Zărnești - Odorheiu Secuiesc - Cluj - Brașov - Snagov - București

Transilvania a fost locuită în mileniul I, î.Hr., de un popor de origine indo-europeană, cunoscut sub denumirea de daci. Capitala statului dac a fost la Sarmizegetusa Regia, în munții Orăștiei, și era înconjurată de un sistem exterior de fortificații.
Acesta este tărâmul în care Jules Verne și-a găsit iubirea, dar si inspirația pentru marile lui opere. Dacă vizitați România, nu numai ca o sa aveți parte de relaxare și de buna dispoziție, ci o sa va aflați pe tărâmul care a oferit inspirație marilor personalități. O personalitate importanta care îndrăgeste Transilvania este Printul Charles.
O atracție turistică deosebită este Castelul Bran, cel mai faimos din lume datorită asocierii cu faimosul Dracula. Se crede că acest castel a fost sursa de inspirație pentru romanul lui Bram Stoker numit “Dracula”. O altă locație de vizitat este Castelul Corvinilor care se află în Hunedoara și este una din cele mai importante monumente istorice și de arhitectura gotică din România. Pe lângă faptul că arată ca un castel desprins din basme, cetatea atrage an de an turiști pasionați de fenomene supranaturale. În această locație a fost filmat celebrul film de groază “The Nun”, iar echipa emisiunii "Most Haunted Live" a petrecut trei nopți în castel, sperând să întâlnească fantoma lui Vlad Tepeș. Alte pelicule cunoscute filmate în Transilvania sunt “Cold mountain”, “One in the Chamber”, dar și “Ghost Rider: Spirit of Vengeance”.
Transilvania este locul în care distracția primează, de aceea în această locație sunt găzduite mai multe festivaluri celebre, cum ar fi Electric Castle și faimosul Untold de la Cluj la care au participat Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, The Prodigy, Marshmello și mulți alții.

Pachetul include:

- Transport cu autocarul
- 6 nopți de cazare în hoteluri de minimum 4 stele
- 6 terapii spa cu specific românesc durata totală: 11 h și 15 min (printre care ritualurile: „Ceremonial cu păpădie”, „Poiana cu Soare”, „Carpathian Sprint”, „Bogatia Transilvaniei”, „Puritatea de pe Lunca Mureșului” etc.)
- Micul dejun
- Acces la zona spa: piscine – (inclusiv cu ape termale), saune, dușuri emoționale etc.
- Drumeție montana în Sinaia (Drumul Reginei Maria)
- Ghid autorizat

Obiective turistice incluse în pachet:

- Castelul Cantacuzino
- Canionul 7 Scări
- Salina Turda
- Rezervația Zărnești
- Rezervația naturală „Popasul Păsărilor”

Tarif de la  1149 euro pachet / persoană (tarif calculat pentru grupuri de 16 persoane)

*cazare în cameră dublă

Pachetul NU include:

- Prânzul și cina

- Alte activități din centrele SPA

Opțional:

- Tur București

- Activități pe Lacul Snagov

Formular comanda

TOP
Languages »