Circuit SPA în Banat - 6 nopți

Circuit SPA în Banat - 6 nopți

București - Snagov - Vâlcea - Băile Herculane - Ocnele Mari - Băile Govora - Căciulata - Snagov - București

Natură primitoare, tradiții autentice, cultură captivantă. Traversată de Dunăre, bogată în istorie și legende fascinante la care se adaugă și ospitalitatea specific bănățeana – regiunea Banatului nu poate fi ratată!
Peisajele sunt cu totul speciale. Cum s-au format? Legenda spune că în mitologie, eroul grec Herakles (Hercules) a ucis hidra, aceasta fiind a doua dintre cele douăsprezece porunci pe care le avea de ispășit. În urma primei confruntări dintre eroul grec și balaurul cu mai multe capete s-au format cheile. Următoarea luptă a avut loc la „7 Izvoare”. O altă confruntare s-a petrecut pe locul unde se află Basorelieful lui Hercules, la parterul Hotelului Roman. Confruntarea finală se spune că ar fi avut loc într-o peșteră din Defileul Dunării.
Energie & mistere. Banatul a fost locuit, acum aproape două milenii, de daci. Dacii au ales acest teritoriu pentru a-și stabili capitala, impresionați de apele termale din regiune, de puterea vindecătoare a plantelor, dar și de energia locului. Dacii dețineau o spiritualitate profundă. Mărturie a spiritualității dacilor este Peștera lui Zamolxe din Munții Căpățâna. Această peșteră - unul dintre locurile sacre ale dacilor, nu reprezintă doar o atracție turistică, ci și un loc misterios în care se petrec diverse fenomene greu de explicat.
Împărații austrieci Franz Joseph și Sisi au fost fascinați de regiunea vestică a României și de puterea tămăduitoare a apelor termale. Clienți fideli ai stațiunii Băile Herculane (cea mai veche stațiune balneară din România, datând din epoca stăpânirii romane în Dacia), în anul 1852, împăratul Austriei considera Băile Herculane ca fiind „cea mai frumoasă stațiune de pe continent”.

Pachetul include:

- Transport cu autocarul
- 6 nopți de cazare în hoteluri de minimum 4 stele
- 6 terapii spa cu specific românesc - durată totală: 7 h (printre care: „Ceremonial cu păpădie”, „Ierburile Afroditei”, „Vinotherapy Experience”, „Honey Delight ” etc.)
- Micul dejun
- Acces la zona spa: piscine – (inclusiv cu ape termale), saune, dușuri emoționale etc.
- Degustare de vinuri
- Plimbare cu vaporașul pe Olt
- Ghid autorizat

Obiective turistice incluse în pachet:

 - Clisura Dunării
 - Foișoarele Împarătesei Sissi
 - Crama Știrbey
 - Crama Iordache
 - Salina Ocnele Mari

Tarif de la  903 euro pachet / persoană (tarif calculat pentru grupuri de 16 persoane)

*cazare în cameră dublă

Pachetul NU include:

- Prânzul și cina

- Alte activități din centrele SPA

Opțional:

- Tur București

- Activități pe Lacul Snagov

Formular comanda

Formular comanda

TOP
Languages »