Despre noi

  +0 745 411 111 Contacteaza-ne acum pentru o vacanta wellness personalizata!  

Travelle:

Din 2015 oferim calatorii si experiente personalizate.

In 2018, prin asocierea cu despreSpa.ro ne-am specializat in turism si evenimente wellness. Suntem un Tour Operator “Hub” al ofertelor de turism wellness din Romania, dar si din strainatate. Nu ne limitam doar la a vinde vacante si evenimente wellness, ci ne asiguram clinetul ca va trai o experienta wellness din prima clipa.

despreSpa.ro:

Din 2009 comunicam despre spa & wellness dintr-o perspectiva de 360 de grade. Suntem Ambasadorul Global Wellness Day in Romania, dar si a Global Mentorship Program destinat comunitatii SPA Business. Membru fondator al Asociatiei SPA Romania, Partenerul media a European SPA Association in Romania, Membru al Eastern European Initiative si Wellness Tourism Initiative by Global Wellness Institute, si organizator al SPA Business Networking Event (eveniment anual, incepand din 2014).

Overview

In vacantele si evenimentele noastre participa oameni aflati intr-o calatorie de (re)descoperire a sinelui, cupluri, familii cu copii, seniori sau echipe din diverse firme si corporatii. In functie de caracteristicile solicitarii, se construieste un program personalizat din toate punctele de vedere.

Mission

Oferim un charge-up all-inclusive, pentru minte, trup, suflet. In programele turistice Travelle deprinzi trucuri practice de wellness pe care sa le aplici ulterior, in fiecare zi, cu toate ca stilul tau de viata este destul de agitat, iar agenda aproape in permanenta plina.

Why us

Iti oferim o experienta wellness. Inca de la primul contact cu noi si pana la intoarcerea din vacanta / teambuilding / eveniment.

Echipa

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Dupa o cariera de 10 ani in sistemul bancar, am decis sa ma reprofilez si sa ma dedic conceptului de spa, pe care l-am descoperit intamplator. Din acea clipa am studiat neincetat acest domeniu si i-am descoperit fatetele extraordinare. In 2010 am fondat portalul despreSpa.ro pentru a  raspandi ideea   ca Spa-ul nu inseamna nici pe departe doar rasfat, ci este o modalitate foarte eficienta de a preveni boala si de a ramane echilibrat. Comunicam zilnic aceste valori atat pentru cititorii despreSpa.ro, cat si pentru angatii companiilor in care desfasuram programe de well-being.
Pentru specialistii pietei spa din Romania, am infiintat in anul 2014 intalnirea anuala SPA Business Networing Event si am fondat alaturi de alti profesionisti Asociatia SPA Romania in vederea reglementarii legislatiei in domeniu.
In 2018 am devenit membru in Wellness Tourism Initiative, ceea ce, coroborat cu activitatea Travelle – Wellness Escapes, ne ajuta sa pozitionam si Romania pe harta destinatiilor wellness, si,
totodata, sa oferim clientilor nostri cele mai autentice experiente.

Daniel Ciuca, fondator Travelle

« Travelle inseamna pentru mine incununarea placerii de a calatori, a placerii de a transmite
si celorlalti experientele mele sau sfaturi utile. Travelle este placerea de a comunica, de a
relationa si, in final, satisfactia de a-i vedea pe ceilalti multumimti de alegerea facuta si cu
sprijinul nostru. 

Si pentru ca vorbim despre calatorii, oameni si locuri noi, experiente variate, Travelle se
concentreaza pe personalizarea solutiilor de travel si confort. Va asteptam sa ne consultam
pentru o noua calatorie ! »

Daniel este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, specializarea Management. In urma
experientei din domeniul turismului, timp in care a petrecut mai multi ani in agentii de
transport si turism din tara si strainatate, a obtinut Brevetul de Turism si ulterior, Licenta de Turism pentru infiintarea Travelle.

Iulia Dinca, consultant corporate wellness:

Inca din anul 2013, de cand am absolvit cursul de instructor de fitness & aerobic, m-am simtit foarte atrasa de ideea de a profesa in acest domeniu pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii, imi place sa ii motivez sa aiba grija de sanatatea lor si imi place sa vad rezultate pozitive in urma sfaturilor pe care le daruiesc. Acum sunt implicata in diverse proiecte de wellness si wellbeing pentru segmentul de business din Romania: gama de workshop-uri wellness echilibrium, teambuilding-uri wellness, evenimentul international Global Wellness Day, articole wellbeing corporate pentru editia online a revistei, trainer despreSpa.ro pentru workshop-uri wellness si crearea primului program integrat de wellbeing din tara.​

Simona Ionel, wellness advisor:

Sunt o fire analitica si poate ca scrisul nu reprezinta punctul meu forte... dar rabdarea se numara cu siguranta printre cele mai importante calitati ale mele. Am „exersat-o” mult, mai ales pe plan profesional, atunci cand am acceptat provocarea de a face parte din echipa celui mai mare medical spa din tara.

Acolo am intalnit oameni pasionati de ceea ce faceau , care mi-au transmis si mie un „microb" special: bucuria de a-i ajuta pe cei din jur sa-si gaseasca echilibrul. Timp de 3 ani am respirat spa , am invatat si invat in continuare ce inseamna acest concept. Pana acum am constatat ca este o scurtatura spre obtinerea starii de bine, a armoniei, un shortcut necesar intr-o lume „pe repede inainte”.

De multe ori, cautam linistea in afara, in locuri exotice sau in oamenii de langa noi. Dar trebuie sa intelegem ca ea este in noi. In interiorul nostru trebuie sa cautam cu rabdare pana gasim punctul din care nu vom mai dori sa plecam vreodata. E un sentiment fantastic sa stii ca ii poti ajuta pe ceilalti, calauzindu-i in acest sejur de redescoperire a sinelui. Concret, pot contribui la wellness-ul celorlalti prin activitatile mele din cadrul echipei despreSpa.ro, unde sunt Wellness Advisor. Ofer consultanta specializata in domeniul starii de bine si raspund la orice intrebare legata de terapiile si tratamentele potrivite, cele care va vor aduce mai aproape de... voi insiva.

TOP
Languages »